luni, 8 aprilie 2013

CETONA DE ZMEURA

CURA DE SLABIRE

Slabiti rapid cu cetona de zmeura


"Raspberry Ketone Lean aliatul tau nr.1 impotriva grasimilor si-a kilogramelor in plus!"
   
Ce este Raspberry Ketone Lean?

Raspberry Ketone Lean nu este nimic altceva decat un extras de cetona de zmeura, da zmeura ati auzit bine. Pentru cei mai multi dintre noi zmeura reprezinta fructul copilariei noastre, fructul pe care il iubeam cel mai mult pentru aroma sa si de ce sa nu recunoastem se gasea “pe toate drumurile”. Dar trebuie sa iubesti zmeura si din alt motiv. Cetona de zmeura te ajuta sa arzi grasimile din alimente si organism mai repede, chiar foarte repede, este cea mai eficienta cura de slabire rapida. Nimeni nu credea ca acest lucru este posibil. Dar hai sa o luam pe Lisa Lynn ca exemplu. Ea a fost invitata la una dintre emisiunile Dr.-ului Oz.

Unde Lisa a recunoscut ca a incercat toate, dar absolut toate suplimentele alimentare posibile destinate suprimari poftei de mancare. Si pentru aproape toate niciun rezultat. Apoi a descoperit produsul Raspberry Ketone Lean, si a citit despre beneficiile si eficienta acestuia in cura de slabire rapida. Convingandu-se singura mai tarziu dupa ce la incercat si a constata ca rezultatele au fost de a dreptul uimitoare.

Raspberry Ketone Lean este super concentrat. Eficienta in cura de slabire rapida a acestuia nu consta doar in concentratia de cetona de zmeura per capsula, ci si in restul de extracte de fructe pe care acesta le contine, dozate optim pentru eficienta maxima. Celelalte extracte de fructe continute de Raspberry Ketone Lean avand acelasi rol de ardere si eliminare a grasimilor (slabire rapida) ca si insasi extractul de cetona de zmeura. Poate ati observat multitudinea de suplimnte alimentare care contin cetona de zmeura, unele dintre ele oferind chiar cantitati mai mari de cetona, dar nu asta conteaza. Specialisti nici nu recomanda un consum mai mare de 200 mg de cetona intr-o singura zi, portia zilnica recomandata fiind de 100-200 mg cetona. Asta daca nu doriti sa deveniti chiar anorexici in timp si sa scapati de o problema creand una noua. Cel mai eficient supliment alimentar utilizat in cura de slabire rapida cu cetona de zmeura ramane Raspberry Ketone Lean, acesta avand pe langa rolul de a reduce si a arde grasimile din organism si alimente si rol antioxidant si antidepresiv. Dar asta nu este tot, Raspberry ketone Lean reduce cantitatea de zahar din sange, poate fi folosit si de diabetici. Compus din fructe 100% natural, nu are efecte adverse sau negative nedorite. Nu intra in reactie cu niciun alt supliment sau medicament. Poate fi folosit de catre oricine fara probleme.

Bine bine. O sa spuneti. Dar de ce sa nu mananc zmeura si gata? Foarte simplu, ar trebui sa consumati in medie intre 25-50 de kilograme de zmeura pe zi pentru a putea asigura necesarul de cetona oferit de 1-2 capsule de Raspberry Ketone Lean. Pentru ca dragi mei, dintr-un kilogram de zmeura se extrag aproximativ 1-4 mg de cetona. Acum va intreb. Credeti ca puteti manca 25 de kilograme de zmeura intr-o singura zi, timp de o luna de zile? Sunt convins ca nu. Si in afara de asta mai trebuie sa consumati Acai, Resveratrol, Grapfruit, Mango African, Kelp, Cofeina si Otet de Mere, toate pentru a putea asigura necesarul de fructe si pentru a avea acelasi efect ca si Raspberry Ketone Lean. Credeti ca puteti?

Platou cu fructe si legume    

Sunt convins ca, la fel ca si mine sunteti satui de platourile interminabile de fructe si legume pe care trebuie sa le mancati zilnic pentru ca asa scrie la dieta. Nu va doriti totusi o minunata capsula in care toate fructele si legumele sa fie concentrate? Eu cu siguranta imi doresc. Si care pe deasupra sa imi arda garsimile si sa imi mareasca metabolismul. Sigur este pentru mine!! Si, probabil, cea mai buna veste din toate este aceasta. Cura de slabire rapida cu Raspberry ketone Lean intadevar va face mai supli si mai sanatosi.

Raspberry Ketone Lean este cura de slabire rapida de care aveti nevoie, pentru a arde grasimile si a reduce cantitatea de zahar din sange, si pentru a reda corpului dvs. acele linii curbe naturale si frumoase.

Ce contine Raspberry Ketone Lean (cetona de zmeura)?

Raspberry Ketone Original
Ce spun Oamenii de stiinta despre cura de slabire rapida cu Raspberry Ketone Lean si care sunt efectele acestuia asupra organismului!

Descoperirile recente au demonstrat ca acest compus unic poate stimula metabolismul si contribuie la o imbunatatire a stari generale de sanatate. Cercetatori au observat ca, in comparatie cu celelalte produse de slabit, cetona de zmeura continuta de Raspberry Ketone Lean a scazut cantitatea de grasime din tesuturile hepatice si adipos viscerale (grasimea abdominala). De asemena a crescut semnificativ noradrenalina, indusa de lipoliza (descompunerea grasimilor). Cercetatorii, de asemenea au testat cetona de zmeura pe celule adipoase in vitro si au constatat o mai mare defalcare a grasimilor comparativ cu celelalte produse de slabit. Oamenii de stiinta au descoperit ca exista o relatie foarte stransa intre cetona de zmeura si adiponectine (proteine folosite de organism pentru a regla metabolismul). Nivelurile ridicate de adiponectine provoaca depozite mai mici de grasime in organism. La studiul efectelor cetonei de zmeura asupra celulelor adipoase in vitro, oamenii de stiinta au observat o secretie mai mare de adiponectine in comparatie cu celelalte produse de slabit. Drept urmare oamenii de stiinta au concluzionat ca cetona de zmeura previne obezitatea si imbunatateste sanatatea ficatului eliminand celulele grase din acesta. De aici si eficienta lui in cura de slabire rapida.

Rezultatele actiuni cu cetona de zmeura asupra celulelor adipoase conducand catre modificarea metabolismului lipidic, sau mai precis, catre cresterea noradrenalinei induse de lipoliza in adipocite (celulele grase albe). Ei speculand astfel ca cetona de zmeura stimuleaza metabolismul energetic printr-un mecanism similar cu cel al capsaicinei. Capsaicina fiind un compus gasit in ardeiul iute, folosit de multi oameni pentru a putea slabi. Intr-un alt studiu, efectul cetonei de zmeura asupra metabolismului energetic a fost examinat prin masurarea markerilor metabolici din tesutul gras brun, un tip special de grasime care genereaza caldura printr-un proces numit termogeneza.

Rezultatele indicand faptul ca cetona de zmeura activeaza termogeneza grasimii brune si imbunatateste metabolismul energetic. Persoanele care deja au urmat o cura de slabire rapida cu acest produs, “Raspberry Ketone Lean”, l-au descris ca fiind foarte sanatos, fara efecte secundare, si care permite arderea grasimilor mult mai rapid. De asemenea sustin ca au observat rezultatele in mai putin de cinci zile. De asemenea mai sustin ca rezultatele sunt impresionante, de la scaderea colesterolului, la cresterea sensibilitatii la insulina, pana la slabire rapida.

Ce face mai exact Cetona de Zmeura!

Este sanatoasa si sigura cura de slabire rapida cu Raspberry Ketone Lean?

Cura de slabire rapida cu Raspberry Ketone Lean pe perioade lungi de timp este sanatoasa si sigura. Fara a cauza efecte secundare nedorite sau sa creeze dependenta, pentru ca este un supliment alimentar 100% natural extras din zmeura rosie.
raspberry ketone lean    
Sa folosesc Raspberry Ketone Lean in cura de slabire rapida?

Fiind un supliment alimentar natural, Raspberry Ketone Lean este recomandat in cura de slabire rapida. Daca doriti o reducere rapida in greutate si o slabire rapida, Institutul National de Sanatate va sfatuieste de asemenea sa consumati alimente sanatoase si sa faceti exercitii regulat. Mentinerea unui jurnal alimentar privat, dar si obtinerea de opt ore de somn pe timpul nopti, si controlul stresului va va ajuta de asemenea sa va pastrati greutatea corpului la un nivel sanatos.

Exista marturii ca anumite terapii alternative cum ar fi: yoga, meditatie, Tai Chi, va pot sprijini in eforturile depuse de dvs. pentru slabire rapida.

Sursa: slabirerapida.biz

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice