luni, 8 aprilie 2013

DIETA MINODOREI

CURA DE SLABIRE

Dieta tinuta de Minodora



Minodora a slabit 22 de kilograme cu ceaiul Canadian tea si un stil de viata sanatos

Minodora a slabit 22 de kilograme, iar acum impartaseste din secretele dietei sale. Cantareata marturiseste ca pe langa bine cunoscutul regim de viata sanatos, a baut zi de zi un ceai forte de slabit, Canadian tea.

Minodora spune ca ceaiul i-a fost un aliat de nadejde in procesul de slabire, deoarece i-a luat pofta de mancare, de dulciuri si a ajutat-o la eliminarea toxinelor si a grasimii din organism. Ceaiul Canadian tea este cunoscut in intreaga lume ca fiind cel mai eficient ceai de slabit.

Acesta stimuleaza metabolismul in mod natural, corpul produce mai multa energie si arde cu eficienta mai mare, grasimile din talie, fese si solduri.

Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi, a baut zi de zi ceai si a inceput sa faca sport, dupa o viata sedentara. S-a ambitionat, s-a luptat si a reusit sa ajunga la o greutate de 75 de kilograme.
   
Dupa primele opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani. Acum, aceasta marturiseste ca a slabit in total 22 de kilograme si ca isi continua programul de slabit ce include un stil de viata sanatos si ceaiul de slabit Canadian tea. www.canadiantea.ro

Iata ce declara Minodora:

"M-am ingrasat 15 kilograme de la anticonceptionale. Cate 5 kilograme pe luna. De 14 ani de zile nu am mai pus o fusta pe mine. Imi doresc sa slabesc pentru sanatate, ma dor toate si obosesc, pentru cantat si pentru familia mea. Vreau sa arat bine !".

Acum cantareata arata spectaculos fara cele 22 de kilograme. Urmeaza-i si tu exemplul! Incearca Canadian tea!

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice