vineri, 19 iulie 2013

DIETA CELOR 7 ZILE

Slabeste cu supa de varza


Prin excelenta, varza este un aliment minune, capabil sa stimuleze functiile ficatului (inlesnind catabolismul lipidic), sa detoxifice si sa creasca diureza organismului, ceea ce va duce la necesitatea ingerarii unei mai mari cantitati de apa decat in mod curent. Folosita sub forma de supa, varza reuseste sa va reduca masa corporala cu pana la 5-6 kilograme pe saptamana, cat dureaza cura. Marele dezavantaj al acestei cure ar fi dezechilibrul in principii nutritive pe care il realizeaza, de aceea, va trebui sa fiti precauti in urmarea acesteia. 

Prepararea supei: 
- ingrediente: 8-9 fire de praz, 1 kilogram de rosii, o varza mare (2kilograme), 3 ardei grasi, 1-2 teline, patrunjel, usturoi, ceapa, leustean etc. 
- dupa taierea zarzavatului, caliti-l la foc iute (un sfert de ora), dupa care puteti adauga usturoiul, leusteanul si patrunjelul. Totul se fierbe in 3 litri de apa. se serveste de preferinta cald.
           
LUNI: Supa si multe fructe
MARTI: Supa, fructe, un cartof copt  
MIERCURI: Supa, fructe si legume 
JOI: Supa, fructe, un pahar de lapte degresat, 1-2 banane 
VINERI: Supa, putina carne slaba (200-150 gr.), salata de rosii cu putin ulei 
SAMBATA: Supa, 200-250 gr. carne slaba, salata de rosii 
DUMINICA: Supa, orez, legume si salata de legume. 
 
Dieta aceasta ce are la baza supa de varza trebuie completata cu un consum minim de 2 litri de apa pe zi, sa fie plata. De asemenea, nu consumati alte lichide, in afara de o cafea sau un ceai neindulcite, dimineata.

Retineti cel mai important lucru: cu cat mananci mai multa supa, cu atat vei slabi mai mult!
  

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice