vineri, 16 mai 2014

Dieta restrictiva pe zile

Slabeste tinand o dieta disociata restrictiva


Dietele restrictive nu sunt printre cele mai sanatoate moduri de slabire, insa, pe termen scurt, ele sunt functionale. Asemenea diete disociate restrictive sunt indicate persoanelor ce vor sa slabeasca un numar mic de kilograme. Nu este o dieta ce sa o urmezi foarte mult timp.

Ziua de fructe

Mincati pe zi 1-1,5 kg fructe, impartite in portii mici. Nu conteaza daca alegeti un singur soi sau varietati diferite (eliminati bananele).

Ziua de orez

Mincati trei portii de orez fiert pe zi (150 g orez, fara sare). Orezul se poate prepara cu verdeturi. Intre mese, puteti minca salate de legume crude: telina, ardei, rosii etc. (preparatele fara ulei; ci cu iaurt si lamiie).

Ziua de lapte

Beti toata ziua numai lapte. Maximum 3 litri.

Lapte acru, chefir. Cine nu suporta laptele dulce, sa bea lapte acru sau chefir.

Ziua de sucuri

Beti toata ziua

sucuri de fructe (stoarse in casa) sau legume cit puteti. Cel mai bun gust il au fructele coapte: piersicile, nectarinele, caisele.

Ziua de legume

Mincati urmatoarele legume, fie crude, fie fierte: sfecla rosie, conopida, fasole verde, broccoli, gulii, morcovi, ardei, praz, rosii. Salatele pregatiti-le cu suc de lamiie si iaurt; legumele fierte se separa fie prin bain-marie, in sita speciala, cu gauri, fie fierte, intr-o cratita cu putina apa. Se maninca asortate cu iaurt si foarte multe verdeturi.

Important:

Cine poate sa tina o saptamina intreaga de diete, alternindu-le alegerea, se va desparti usor de 4-5 kg. Cu o conditie: sa nu trisati (un biscuit, un oulet, o bomboana).

Un lucru de retinut in aceasta dieta drastica disociata este sa nu uitati de lichidele zilnice. 

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice