joi, 9 mai 2013

DIETA CU CRUDITATI

Dieta cu Cruditati - structura

Cel mai usor sa scapi de grasime
Cel mai usor sa slabesti
O dieta cu cruditati aduce o imbunatatire majora a sanatatii. Motivele le poti banui, dar efectul te va lasa plin de surprindere. Greutatea se normalizeaza, ceea ce inseamna o reducere a grasimii. In acelasi timp, in timpul dietei te vei simti extrem de energizat. Este ca si cum caloriile s-ar converti in energie pura, si nu in grasimi. O mare parte a mancarii gatite in timpul dietei, se pare ca se poate transforma numai in grasime, deoarece caldura si acizii altereaza alimentele, facandu-le greu de metabolizat, in alte procese complexe. Prin contrast, alimentele crude se despart in componente, ce pot fi imediat metabolizate in celule.
Sanatatea sufera asa o trasformare, in urma dietei cu cruditati, incat cel care o adopta va simti efecte de toate felurile. Rezultatul dietei il vei putea considera o importanta sursa de informare, despre nutritie si calitatea mancarii.
De exemplu, o imbunatatire foarte importanta, ce rezulta din adoptarea dietei cu cruditati, este asupra sistemului digestiv. Alimentele crude se digera minunat de bine, asa incat nici nu vei simti acidul, bila si efectele reziduurilor asupra digestiei, asa cum se intampla la mancarea gatita.
A invata sa consumi o dieta cu cruditati este, in mare parte, un exercitiu si o invatare continua. In general, poti manca cam tot ceea ce ai la dispozitie.
Proteinele iti vor fi puse la dispozitie de nuci si seminte crude, precum cele de floarea-soarelui, susan, alune, dovleac etc. De asemenea, germenii, care fac, de multe ori, parte dintr-o dieta de cruditati, reprezinta o sursa buna de proteine. Aceastia necesita putina atentie (cel mai usor de preparat este lintea incoltita), dar trebuie sa retii ca rezultatele sunt extraordinare, deoarece contin tot ceea ce este necesar vietii.
Retine ca, aproape indiferent ce mananci, si in ce cantitate, este imposibil sa castigi in greutate, asta in cazul in care nu slabesti! Mai mult decat atat, vei simti o imbunatatire a sanatatii, energie sporita si buna dispozitie.
Este pacat sa nu incerci aceasta dieta, fie si numai pentru una-doua saptamani, acum, vara, cand ai totul la dispozitie!

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice