luni, 8 aprilie 2013

DIETA CU VARZA ACRA

CURA DE SLABIRE

Dieta cu varza acra


Daca esti in cautarea unui regim de slabire de scurta durata, atunci dieta cu varza acra este cea de care ai nevoie. Varza acra este un ingredient minunat pentru silueta ta. Ea aduce multe beneficii organismului, regleaza tranzitul intestinal, detoxifiaza corpul si tine la distanta constipatia.

Aceasta dieta nu dureaza mai mult de 3 zile, dar are rezultate sigure. In aceasta perioada, poti sa slabesti intre 2.5-3 kilograme.

Afla care sunt beneficiile consumului de varza acra in dieta si cum o poti introduce in alimentatia ta!
Beneficiile unei diete cu varza acra

Varza acra este un aliment sanatos, contine multe vitamine si intareste sistemul imunitar, ceea ce este foarte important in aceasta perioada a anului.

Activeaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor. Acest aliment este usor tolerat de stomac, nu ingreuneaza digestia, din contra. Si cel mai important beneficiu este ca, desi are foarte putine calorii, este destul de hranitoare.

Poti sa introduci in dieta cu varza acra si zeama de varza murata care este recomandata in curele de detoxifiere a organismului. Ea revitalizeaza organismul si controleaza apetitul alimentar crescut, daca este consumata inainte de masa.

Dieta cu varza acra: structura si retete de slabit sanatoase

In dieta cu varza acra trebuie sa consumi in fiecare zi cate un kilogram de varza murata, impartita in portii. Nu uita sa o scurgi si sa o speli bine, pentru a nu fi prea sarata. Tot ce trebuie sa faci este sa o introduci zilnic in meniul tau sub diferite moduri de preparare pentru a evita monotonia.

La micul dejun poti sa consumi fructe, ceaiuri neindulcite, iarturi, oua si nu mai mult de doua felii de paine integrala.

La pranz poti sa prepari salate din varza acra la care sa adaugi diferite ingrediente. Salatele se servesc pe post de garnituri langa piept de pui facut la gratar sau peste inabusit.

La cina poti opta pentru o ciorba de varza acra sau iti poti prepara o alta salata.

Pentru a pregati o salata de varza acra ai nevoie de ingrediente ca acestea: ulei de masline, ceapa, boia de ardei, piper, cimbru, porumb, morcovi, miez de seminte de floarea-soarelui sau dovleac. Varza acra si ceapa se toaca marunt, apoi se adauga uleiul si oricare din ingredientele de mai sus pe care le ai la indemana. In functie de preferinte, poti sa incerci mai multe combinatii.

Pentru a prepara o ciorba de varza acra ai nevoie de aceste ingrediente: 300 g varza acra taiata marunt, 2-3 morcovi, o ceapa, radacina de telina, un praz, un ardei mare gras, ulei, condimente si verdeturi. Se curata si se toaca legumele, apoi se pun la calit in ulei, se adauga si varza acra si se mai lasa putin. Se adauga apa si se lasa la fiert. Cand se apropie de final se adauga condimentele si verdeturile.

Dupa trei zile in care ai respectat structura dietei cu varza acra te poti cantari pentru a observa in ce stadiu ai ajuns cu kilogramele. Incearca sa pastrezi o alimentatie cat mai sanatoasa, pentru a nu acumula iar kilogramele pe care ai reusit sa le pierzi in cele trei zile.

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice