joi, 18 aprilie 2013

DIETA DR. OZ

Dieta Dr. Oz

Doctor Oz este unul dintre cei mai renumiti medici din lume. Acesta sustine un stil de viata sanatos ce consta intr-o dieta echilibrata si activitate fizica. Dr. Oz a creat o dieta ce ii poarta numele, foarte diferita fata de dietele uzuale. Principala diferenta este faptul ca dieta presupune reducerea cu doar 100 de calorii a meniului zilnic, exercitii fizice si consumul unor alimente sanatoase. Urmand dieta Dr. Oz se poate slabi intre 8 si 10 kilograme intr-un an. Chiar daca nu suna prea impresionant aceasta dieta este mai degraba un stil de viata ce promoveaza o greutate stabila si un mod sanatos de alimentatie.

Dieta Dr. Oz presupune urmarea unor reguli de baza

Una dintre regulile impuse in dieta Dr. Oz presupune eliminarea tuturor alimentelor din urmatoarele categorii: siropuri, grasimi saturate, grasimi trans, zahar simplu si produse din faina. Urmand dieta Dr. Oz puteti inlocui aceste tipuri de alimente cu oua, legume, fructe, carne de peste, iaurt, nuci si grasimi sanatoase.

Potrivit expertilor in nutritie, dieta Dr. Oz este o modalitate excelenta de alimentatie intr-o maniera echilibrata. Cu toate acestea, dieta Doctor Oz poate fi destul de scumpa, multi oameni nepermitandu-si sa o urmeze.
Doctor Oz permite unele zaharuri in anumite retete, dar interzice zaharul din iaurturi. Unii spun ca nu toate zaharurile sunt rele, asa cum sugereaza Doctor Oz. De asemenea, unele persoane sustin ca o dieta sanatoasa ar trebui sa contina anumite produse din categoriile excluse de Dr. Oz.

Dupa cum am specificat si mai sus, dieta Doctor Oz presupune eliminarea a 100 de calorii din meniul zilnic – ramane la alegerea dumneavoastra la ce alimente veti renunta. Pentru a evita poftele se recomanda consumul unor mese regulate in cantitati mici (un truc este sa folositi farfurii mici pentru controlul portiilor).
O alta parte importanta a dietei Dr. Oz este activitatea fizica. Doctor Oz sugereaza plimbari care sa insumeze cel putin 10 mii de pasi in fiecare zi.

Expertii sustin ca dieta doctor Oz este prea ambigua

Chiar daca sunt de acord ca dieta Dr. Oz este benefica deoarece incurajeaza o viata sanatoasa (prin dieta si exercitii fizice), expertii afirma ca Doctor Oz nu a reusit sa explice modul in care oamenii ar trebui sa evite ispitele. O alta probleme al acestui regim este faptul ca presupune consumul unor alimente putin diversificate pentru o perioada foarte lunga de timp. Oamenii au tendinta de a se imbolnavi daca consuma aceleasi produse si este putin probabil ca vor reusi sa urmeze pana la capat planul.

Expertii recomanda, de asemenea, combinarea dietei Dr. Oz cu alte diete mai explicite ce ofera mai multe informatii cu privire la continutul caloric al alimentelor. Procedand astfel veti avea sanse mai mari de reusita.
Cu toate acestea, daca doriti sa urmati dieta Doctor Oz, aveti acces gratuit la informatiile necesare chiar pe pagina oficiala a acestuia.

Cauta informatii despre diete si slabire. Metode de slabit, diete eficiente si regimuri terapeutice